Egafed 10.Dönem 1.Yönetim Toplantımız

Egafed 10.Dönem 1.Yönetim Toplantımız

22/03/2023

Ege Akdeniz Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu, İlayda Avangart Otel’de toplanarak ekonomik gelişmeleri, dernek faaliyetlerini ve deprem gündemini masaya yatırdı.

Toplantıya, Mehmet Buğra Atınç, Ramazan Karalar,  Zafer Bintepe, Tufan Çay, Gülden Akbulut, Tarkan Çilingir, Hacı Osman Altınkaya, Burcu Erdemir, Mehmet Aras, Süleyman Çağrı Çiftçi, Osman Gök, Alper Altun, Mücahit Özdemir, Muhammed Nazmi Gülal ve Mustafa Kemal Huz katılım sağladı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU Isparta, Eğirdir, Yalvaç, Kuşadası, Marmaris, Kütahya İş İnsanları Derneklerinin oluşturduğu ve Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’na (TÜGİK) bağlı olan EGAFED’in yönetim kurulu toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Buğra Atınç, ilk olarak deprem afetinin maddi manevi zararları hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Yaşanan travmaların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek aşılabileceğini kaydetti.  Afet bölgelerine yapılması planlanan konteyner kentler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda EGAFED’in İç İlişkiler Komisyonu başkanlığına Tarkan Çilingir’in, Proje Komisyonu başkanlığına ise Tufan Çay’ın getirilmesi kararlaştırıldı.

SMA HASTASI ÇOCUKLAR BU MERKEZDE TEDAVİ EDİLECEK Toplantıda, Marmaris Genç İş İnsanları Derneği tarafından SMA hastası çocukların Türkiye’de tedavi edilebilmesi için kurulacak alternatif tedavi merkezine nasıl destek sunulacağı üzerine de konuşuldu. Gerekli araştırmaların yapılması ve diyalogların sağlanmasının ardından iş ortaklığının nasıl olacağı üzerine detaylar ise bir sonraki toplantıda yeniden gündeme alınacak.  

Kaynak Linki = https://www.kusadasihaber.com.tr/haber/egafed-yonetim-kurulu-kusadasinda-toplandi-4149