GİRİŞİMCİLERİN ÖNÜNDEN BÜTÜN ENGELLER KALDIRILMALI

GİRİŞİMCİLERİN ÖNÜNDEN BÜTÜN ENGELLER KALDIRILMALI

12/02/2011

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Efkan Ceylan, Girişimcilerin Önünde Olan Bütün Engellerin Kaldırılması Gerektiğini İfade Etti.

Ege ve Akdeniz Bölgesi Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGAFED) Başkanı Efkan Ceylan, Kütahya Hilton Garden İnn Oteli'nde gerçekleştirilen EGAFED 72'nci Yönetim Kurulu Toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki genç işadamları nezdindeki örgütlenme çalışmalarının devam edeceğinin altını çizerek girişimcilerin önünde olan bütün engellerin kaldırılması gerektiğini ifade etti.

EGAFED Başkanı Efkan Ceylan, "Birlikten güç doğar fikriyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Ancak elimizdeki güç, üyelerimizin sayısının gücü değildir. Sahip olduğumuz ve muhafaza etmekte kararlı olduğumuz yegane gücümüz, demokratik sivil toplum gücüdür. Hepimiz aynı ülkenin, aynı toprağın, aynı geleneğin gençleriyiz. Bütün gayretimiz, bir araya gelerek ülkemize, milletimize ve geleceğimize hizmet etme gayretidir. Bu konuda hiç mütevazi olmadık. Çünkü bizlerin, yani işadamlarının üstlendiği misyonun ülkemiz için vazgeçilmez olduğunu biliyoruz. Bir araya gelmemizin tek amacı, işlerimizi büyütmek, birbirimizle ticaret yapmak değildir. Bizi bir araya getiren temel neden, ortak sorunlar karşısında ortak akılla, ortak çözümlerle, ortak hedeflerle hareket etmektir." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) yöneticileri tarafından EGAFED Başkanı Efkan Ceylan'a plaket ve çini tabak hediye ederken, UNESCO tarafından "Yaşayan İnsan Hazinesi"ödülü verilen Kütahyalı çini ustası Mehmet Gürsoy'a da plaket verildi. -