KUGİAD"DAN ÖRNEK PROJE

KUGİAD

04/12/2018

KÜGİAD’ dan örnek proje

Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği yaptığı projelerle adından sıkça söz ettirmeyi ilke edinerek hem üyelerinin hem de Kütahya iş insanlarının faydalanmasında örnek bir projeyi daha hayata geçirdi.

Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Zafer Bintepe ve yönetim kurulu üyeleri dernek kapsamında üyelerinin ve Kütahya iş dünyasının Devlet destekleri ticari hayatta gelişime ve rekabet edebilirliğe büyük katkı sağlıyor. Kütahya Genç İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Zafer Bintepe proje hakkında bilgiler vererek “eğitim, bilgilendirme toplantıları, sunumlar özellikle şirket yetkilileri tarafından çok tercih edilmediğinden, katılımcı sayısının istediğimiz seviyelerde olması ve projenin verimliliğinin fazla olması amacıyla muhtelif yerlerde gördüğümüz Teknik Yardım Masalarından esinlenerek projelendirdiğimiz teknik destek talebimizin içeriğinde üyelerimize, iş yerlerinde çalışma alanları içerisinde uygulamalı ve detaylı devlet destekleri ve kurumsallaşma danışmanlığı yapılması hedeflemekteyiz” dedi.

KOSGEB Destekler Projemiz dahilinde danışmanlık alan firmalar sektörleri ve hacimleri ölçüsünde alabilecekleri tüm hibe ve devlet destekleri konusunda bilgi sahibi olacaklardır. Hibelerden faydalanma metotlarını öğrenerek devlet desteklerinden daha fazla ve etkin fayda sağlayacaklardır. Proje neticesinde kısa vadede danışmanlık yapılan firmalar, uzun vadede ise bölgede bulunan diğer işletmeler devlet destekleri konusunda bilinçli ve tecrübeli olacaklardır. Projemizin tüm dernek üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını dileriz

 

14Zafer Bintepe ve 13 diğer kişi